Jóóóó reggelt, Inota!

Kedves Oldallátogató!

Reggel az Örömóda dallamai csendültek fel a rádióban. Na de, hogy miért, az a link megnyitásával olvasható.

Kedves Oldallátogató!

A mai nap is fontos a világnapok tekintetében, hiszen ma ünnepeljük a méhecskéket!

Kedves Oldallátogató!

A mai (árilis 28.) rádióadás témái: köszöntjük Vali nénit névnapján. A mai nap nem csak a Valériáké, ma van például az áfonyáspite világnapja is. Ennek apropóján íme egy tuti recept:

Kedves Oldallátogató!

Sajnos a felsősök még nem jöhettek vissza, viszont iskolarádió nélkül az alsósoknak nem indulhat a nap, úgyhogy a negyedikesek vették át a stafétát.

Kedves Oldallátogató!

Újabb negyedévet hagytunk magunk mögött, amit egy újabb Jóóó reggelt, Inota! lapszámmal ünnepelünk:

Kedves Oldallátogató!

Kis újságíróink megint serénykedtek. Megjelent a decemberi példány:

Kedves Oldallátogató!

Újságot tessék!!! Újság!!! Jóóó reggelt, Inota! Íme az 1. szám:

Kedves Oldallátogató!

Idei október 6-i megemlékezésünket vírusvédelmi okokból iskolarádión tartottuk. Köszönjük a 7. osztály – név szerint: Agócs SaroltBodrogi Dóra és Kincses Olivér – által prezentált műsort, melyet Rumplerné Pálinkás Bernadett tanárnő állított össze.

Kedves Oldallátogató!

Az Inotai Tagiskolában sok-sok év kihagyása után 2020. szeptember 21-én 8 órakor újra megszólalt az iskolarádió!

Köszönhető ez annak, hogy a 2019/2020 – as tanévben Verebné Hegedüs Rita néni vezetésével iskolánk nyert az NTP-ATP-19-0020 kategóriájú „Jóóó reggelt Inota! – iskolarádió és iskolaújság anyanyelvünk ápolásának középpontjában elnevezésű tehetséggondozó pályázaton. Az elnyert összegből lehetőségünk nyílt új iskolarádió rendszer beszerzésére és beszerelésére.

Így ma reggel valamennyi tantermünkben felcsendült a várva – várt szignál és az iskolarádiós munka kezdetét jelző bejelentkezés.

A beszerelési munkáért külön köszönetet szeretnénk mondani Sinkóné Pidl Katalin tanárnőnek, valamint Koltai Norbertnek, Sinkó Ferencnek és Sinkó Péternek, hogy egy szombati nap munkájával örömteli meglepetést okoztak tanulóinknak.

Kedves Oldallátogató!

Megérkezett!!! Pontosabban megjelent új iskolaújságunk – a Jóóó reggelt, Inota! – főpróbája, azaz a 0. szám:

Kedves Oldallátogató!

Folytatjuk a múltban való kalandozásunkat. Fogadják tőlünk szeretettel a Tintapaca 2002. májusi számát:

Kedves Oldallátogató!

Régi vágyunk teljesült egy NTP-s pályázatnak köszönhetően: az intézményben töltött napjainkat innentől iskolarádió, valamint negyedévente megjelenő iskolaújság színesíti majd. A felkészülés egyik fontos része a múltból való feltöltődés, ezért elővesszük a régi Tintapacákat. Most az 1999. május 3-i számot olvashatjuk újra: