Iskolanyitogató játékok

Kedves Gyerekek!

 

Az online iskolába hívogató feladatok közül az egyik legizgalmasabb az volt, amikor egy – a tanító nénik által – kiválaszott zenét hallgattak a gyerekek, és ehhez kellett rajzolniuk, alkotniuk. Csodálatos tavaszi képek születtek a muzsika hatására!

Kedves Gyerekek!

 

Sajnos a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé, hogy személyesen is találkozzunk. Szeretnélek közös játékra hívni benneteket! Küldök nektek egy nagyon érdekes feladatot! Kérjétek meg anyát vagy apát, hogy legyenek a segítségetekre a feladatok megoldása során. Kattintsatok a következő linkre!

http://www.okosdoboz.hu/feladatsor?id=388

Keressétek meg az állatkák szomszédjait! Helyezzétek a képeket a megfelelő helyre!

Küldjétek vissza nekem a feladatok megoldásának képét az iskolanyitogato.inota@gmail.com email címre! A visszaküldött feladatokért ajándékot fogunk adni a legelső találkozásunkkor!

Üdvözlettel: Betti néni

Kedves Gyerekek!

 

Újabb játék következik! Ismerkedjetek meg Mókával a mókussal és segítsetek neki! A kalandért kattintsatok az alábbi linkre!

https://view.genial.ly/60113ee5b74d7c0d8eee617d/game-breakout-isknyit

Jó szórakozást!

Hamarosan találkozunk egy újabb  kalandra!

Üdvözlettel: a tanítónénik

Kedves Gyerekek!

 

Ismét játékra hívunk benneteket! Itt a tavasz, örüljünk neki együtt!

https://drive.google.com/file/d/1W2iDpcE-v2C3WRS9bxgcHDg8_TNLWLWW/view?usp=sharing

Jó szórakozást!

Hamarosan találkozunk egy újabb  kalandra!

Üdvözlettel: a tanítónénik

Kedves Gyerekek!

 

Normál körülmények között itt az iskolában találkoznánk veletek, hogy megismerkedjünk, közösen játszunk, és azért is, hogy már most felfedezhessétek az iskola épületét. Sajnos ezt most a korlátozások miatt nem tehetjük, de nem szeretnénk ha bármiről is lemaradnátok, ezért Julcsi néni készített nektek egy interaktív fényképet az iskoláról, hogy tudjátok mi hol található: