Úszásoktatás lányoknak 2017/2018. tanév

Tájékoztató úszásoktatásról

Örömmel tájékoztatom, hogy 3. o., 4. o.,5. o., 6.o. gyermeke úszásoktatáson vesz részt 18 órábanAz oktatás ingyenes, minden tanuló számára kötelező, testnevelés  tantárgyba beépített.

Helyszíne a balatonfűzfői Balaton Uszoda.

A tanulókat különjáratú autóbusszal szállítják. Indulás 12:50 lakótelepi buszmegálló, várható érkezés 15:50. Visszafelé az autóbusz Inota falu érintésével közlekedik, a tanulókat a kért buszmegállóban teszi le.

Az úszásoktatás a szerdai napokat érinti, az ezeken a napokon lévő egyéb elfoglaltságokat szíveskedjenek lemondani.

Ajánljuk, ezeken a napokon a gyermeke vegye igénybe a menzai étkezést (ebédrendelés a 745-942 telefonszámon),  vagy csomagoljanak neki annyi ennivalót, ami az ebédjét is biztosítja, mivel hazamenni  a nem lakótelepi tanuló nem tud, csak egy gyors ebédelésre van idő az 5. óra után.

Az uszodai napokon hozni kell:  egyberészes fürdőruha, vízálló papucs, törölköző, úszósapka.

lányok úszási időpontjai : január 31., február 7.,14.,21.,28., március 7.,14.,21., 28.

Tájékoztatom, hogy 2018. február 7-én ugyan tanítási szünet lesz, délelőtt nem jönnek iskolába a gyerekek, de az úszásoktatásra kötelezően el kell jönniük a lányoknak. Az autóbusz ezen a napon is a lakótelepről indul, de a faluba is bemegy, mindegyik buszmegállóban megáll. Kérem gondoskodjanak arról, hogy gyermekük időben a megállóban legyen!

 

Várpalota, 2018. január 29.

Iskolavezetés