Tudnivalók – 2020. június 2-től

Tisztelt Szülők!

 

Mint ismeretes, a 2019/2020. tanév befejezéséig (törvény szerinti utolsó tanítási nap június 15.) marad a digitális munkarend az iskolákban. Köszönjük a szülők és a gyerekek helytállását az elmúlt, mindenki számára nehéz időszakban!

Felzárkóztató foglalkozások

Kormányrendelet lehetővé teszi az iskolák számára, hogy június 2. és június 15. között felzárkóztató foglalkozásokat tartsunk az intézményben. Igény és szükség szerint élni fogunk ezzel a lehetőséggel. Ennek szervezése még folyamatban van. A részletekről május 27. után adnak felvilágosítást az osztályfőnökök és szaktanárok.

Felügyelet

Korábban közzétett felmérésünk alapján június 16-26. között, valamint augusztus végén felügyeletet és étkezést biztosítunk azoknak a tanulóinknak, akiknek szülője az igényt jelezte, mert másként nem tudja megoldani a felügyeletet. Ezt a szolgáltatást már június 2-tól is lehet kérni, ha a szülők munkarendje ezt megköveteli. Erre jelentkezni kizárólag írásban, az iskola e-mail címén lehet (iskola.inotai@gmail.com ).

Az iskolában az aktuális járványügyi szabályok teljeskörű betartásával tartózkodhatnak a gyerekek (korlátozott csoportlétszám, rendszeres kézfertőtlenítés, távolságtartás, zárt térben maszk viselése). Szülők ebben az időszakban nem tartózkodhatnak az épületben!

Felügyelet igénylése esetén az étkezés rendelését a tanév közben megszokott módon kell jelezni a felügyeletet megelőző napon 9:30-ig írásban az Intézményüzemeltetési Szervezetnél a iskolamenza@gmail.com e-mail címen. Az étkeztetéssel kapcsolatban érdeklődni a 745-972 telefonszámon lehet. (Az étkezés rendelésében és lemondásában az iskola nem intézkedhet!)

Rendezvények a tanév végén

Iskolánk szervezi a ballagás lebonyolítását a korábban tervezett időpontban (június 19-én 16:00 órakor) az érintett 7. és 8. osztályosok, valamint korlátozott számú vendég részvételével.

Tanévzárót osztályonként, eltérő időpontban fogunk tartani. A későbbiekben küldjük erről a tájékoztatást.

Amennyiben további kérdéseik vannak, keressenek minket az iskola e-mail címén.

Tisztelettel:
Intézményvezetés