Sport- és egészségnap – Tudnivalók (2019. szeptember 07.)

Kedves Szülők!

A tanévnyitón és szülői értekezleten elhangzottak szerint szeptember 7-én szombaton önkormányzat által szervezett Egészségnapnak ad otthont iskolánk. Ez az alkalom tanulóinknak tanítási nap, az esetleges hiányzást igazolni szükséges.
A gyerekek a 8.16-os busszal jöjjenek, gyülekező mindenkinek 8.45-kor az iskola udvarán.  A tanulók jöhetnek kerékpárral is, mivel kerékpár regisztrálására és ügyességi versenyekre is lesz lehetőség. Hajas Attila tanár bácsi szervezi a kerékpáros gyerekek esetleges kíséretét, melyhez szülők is csatlakozhatnak.
9 órakor megnyitót tart Campanari-Talabér Márta polgármester asszony. Ezt követően a gyerekek programokon vesznek részt 12.00-óráig a szervezők koordinálásával. A tanulók legkorábban a 12.15-ös busszal tudnak haza menni. A rendezvényre várjuk 9 és 15 óra között a családokat is. Ezen a napon étkezést nem biztosítunk, a gyerekek a szokott módon tízórait, innivalót hozzanak magukkal, illetve 11 órától Salátabár működik részükre és fagylaltot kaphatnak. Kérjük jelezzék az osztályfőnökök felé, hogy a gyermek mikor mehet haza:

Iskolavezetés