Órarendek 2018. szeptember 3.

Kedves Tanulóink!
Amint azt az évnyitón is hallottátok az idei tanévben már elektronikus naplóval az úgynevezett KRÉTA rendszerrel látjuk el a naplózási feladatot, melyen természetesen ti is és szüleitek is látni fogják a nektek/rólatok szóló információkat. Ezek közül így év elején természetesen az órarend a legfontosabb. Ha beléptek a rendszerbe a saját egyéni órarendeteket fogjátok látni, ami természetesen végső formáját csak az elkövetkezendő napokban nyeri el, attól függően, hogy milyen korrepetálásokra, szakkörökre, fejlesztőkre jártok, napközisek lesztek-e, stb. De, hogy tudjátok mi kerüljön hétfőn a táskába, a kötelező óráitokat már most megnézhetitek próba képpen, hogy ismerkedjetek a rendszerrel.

 

Órarendetek megtekintéséhez tehát a következőket kell tennetek:

 

1.) Menjetek az iskola weblapjára! (inotaisuli.eu)
2.) A bal oldalon a menü és az elérhetőségek alatt megtaláljátok a KRÉTA rendszer logóját, erre kattintsatok rá!
3.) A Felhasználónév rovatba az oktatási azonosítótokat kell beírni (Diákigazolványotokon megtaláljátok), a jelszó pedig a születési dátumotok kötőjelekkel elválasztva (például: 2000-01-01).

 

Ha mindent jól csináltatok, akkor sikeresen a nyitólapon találjátok magatokat, ahol a nektek szóló üzenetek kapnak majd helyet. A felső KRÉTA felirattal kezdődő kék sávban találjátok az Órarend menüpontot. Ha ezt kiválasztjátok egy naptár jelenik meg a képernyőn, természetesen az aktuális héttel. Ha tovább léptek a következő hétre (a naptár felett bal oldalon lévő  kacsacsőrökkel tudtok a hetek között lépkedni), ott már bizony a jövő heti órákkal szembesülhettek. Ügyes próbálkozást!

 

Ha valakinek valamilyen oknál fogva (nem tudja az oktatási azonosítót, nem működik a jelszó, stb.) nem sikerül a belépés, ő se keseredjen el, hétfőn minden problémának utána járunk.

 

Adminisztrátorok