NTP-TFJ-17-0087

2018. június

Kedves Oldallátogató!

A kezdődő nyári nagy melegben még megpróbáltuk megnyerni tanulóinkat egy-két jövő tanévben induló szakkörünkhöz, amikben a megnyert játékok főszerepet kapnak. A közelgő nyári szünet ellenére teljes sikert ért el az akció:

harom_logo

2018. május

Kedves Oldallátogató!

A Családi nap sikeresen lezárult, és hogy mennyire nagy sikere volt a pályázatnak köszönhető játékoknak, arról tanúskodjanak a fotók:

harom_logo

2018. május

Kedves Oldallátogató!

Eljött a nagy nap: a beszerzett eszközök debütálása. Itt hónap elején egy Tantestületi értekezleten a pedagógusok megismerkednek az eszközökkel, majd a nagyközönségnek is bemutatjuk, sőt ki is próbálhatják a Családi napunkon, melyre mindenkit szeretettel várunk.

harom_logo

2018. április

Kedves Oldallátogató!

Az elmúlt hónapban megtörténtek a háttér-munkálatok. Nevezetesen a beérkezett eszközök minőség-ellenőrzése (minden játékelem benne van-e a csomagban, minden épségbe maradt szállításkor, stb.), a leltárba vételezés, és a használati előkészületek (Lengőteke állványának lebetonozása, az udvari sakk, malom, petanque helyszíneinek kijelölése, talaj elegyengetése).

harom_logo

2018. március

Kedves Oldallátogató!

A pályázat pozitív elbírálása óta eltelt időben a különböző szállítóktól elkezdtük beszerezni az eszközöket. Most március végére az utolsó darabig minden megérkezett. Az eszközökről némi fotós ízelítő:

harom_logo

2017. június

Kedves Oldallátogató!

Az  Emberi Erőforrás Támogatáskezelő elbírálása alapján iskolánk benyújtott pályázatát elfogadták, így 1.400.000 Ft-ot nyertünk eszközbeszerzésre.

harom_logo

2017. április

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk a kiírásra beadta elkészített pályázatát “Eszközök a matematikai-logikai tehetségek készségeinek fejlesztéséért” címmel. Pályázatunk beadása megalapozott, hiszen intézményünkben minden pedagógus elkötelezett a játszva/szórakozva tanulás mellett, melyhez ez a pályázat nagy lehetőségeket biztosíthat.  Iskolánk jelentős eredményeket tud felmutatni sport terén, ezért tanulóink sportszeretetét szeretnénk felhasználni arra, hogy matematikai és logikai képességeiket fejlesszük olyan eszközök beszerzésével, melyeknek használata népszerű, minden korosztálynak szórakozást nyújt.

harom_logo

2017. március

Kedves Oldallátogató!

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő nyílt pályázatot hirdet a hazai és határon túli köznevelési intézményekben működő komplex tehetséggondozó  programok támogatására.

harom_logo