Munkanap – 2018.12.15. helyett 2018.12.08.

Tisztelt Szülők!

2018. dec. 15-én nem tanítunk! Helyette:

2018.december 8-án szintén egy hétfői napot dolgozunk le, a következő órarend szerint. Erre a napra csak a tanórákhoz szükséges felszerelést, és tízórait hozzanak a gyerekek, ebédet kapnak. Napközis felügyeletet 14 óráig biztosítunk.

1.o.: magyar, magyar ;                   2.o.: matematika, magyar;                          3.o.: matematika, magyar;

4.o.: matematika, magyar;          5.o.: termism., matematika;                       6.o.: angol, angol;

7.o.:  matematika, földrajz;         8.o.: magyar, magyar;

A tanórákat követően 10 órától egészség- és sportnapon vesznek részt a gyerekek, reményeink szerint Önökkel együtt, a településrészre elnyert pályázat keretében. Ez a rendezvény hasonló a családi napunkhoz, melyre szeretettel várjuk a szülőket, nagyszülőket, ismerősöket, barátokat. Szeretnénk, ha kicsik és nagyok együtt töltenék el ezt a napot! Minden korosztály számára érdekes és változatos programot biztosítunk, a felnőtteknek egészségügyi szűrés, jogi tanácsadás, képviselői fogadóóra, ügyintézésben tanácsadás is a rendelkezésére fog állni. A rendezvény zárásaként minden résztvevőt ebéddel vendégeli meg az Önkormányzat. A programról a plakátot küldeni fogjuk.

A rendezvény előkészítéséhez szükséges tudnunk, hogy a gyerekek és Önök melyik programokon szeretnének részt venni. Két programot lehet kiválasztani, ezért kérem jelöljék X-szel, hogy mely 2 foglalkozáson vesz részt gyermekük. Kérem azt is jelöljék, hogy az evangélikus egyház tiszteletes asszonya által tartott 15-20 perces előadáson részt vehet-e gyermekük.

A választható programokon túl lesz még csillámtetoválás,  ebéd előtt tele puttonnyal megérkezik a Mikulás.