Farsang tudnivalók – 2019.

Kedves Szülők!

FARSANGI rendezvényünket 2019. február 22-én (péntek) tartjuk. Hagyományainkhoz híven szeretettel fogadjuk az alsó és felső osztályosok jelmezes bemutatkozóját.

A tornateremben 15.00-kor kezdődik a megnyitó, majd a felvonulás. Az alsósoknak 18.00-ig, a felsősök számára 19.00-ig tart a buli. Gyülekezni és öltözködni 14.30-tól lehet.

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy a szokásoknak megfelelően, ha tehetik, támogassák a Diákönkormányzat rendezvényét házi készítésű süteménnyel. (A torta felajánlásnak is nagyon örülünk!) A süteményt készítők között értékes ajándékokat sorsolunk ki. Szívesen vesszük a szendvicshez való alapanyagokat (szeletelt szalámi, uborka, sajt, főtt tojás, piros arany, zöldségek) illetve az üdítőitalokat is.

A szendvicshez valót kérjük, legkésőbb február 21-én (csütörtök reggelig) küldjék el, mert a hiányzó mennyiséget így délután meg tudjuk vásárolni. A süteményt pénteken reggeltől folyamatosan várjuk. (Kérem, a sütis tányérokat, tálcákat névvel ellátni.) Segítségüket előre is köszönjük!  A belépődíj egységesen 200,- Ft. (Jelenlegi diákjaink számára ingyenes.) Tombola: 100,- Ft (február 18-tól folyamatosan vásárolható egészen a sorsolás időpontjáig). Amennyiben gyermekük napközis, és a szülő nem jelez a farsangi részvételről és a hazamenetelről, a délutáni (15.35) busszal haza indítjuk a tanulót.

Egyúttal szeretettel meghívunk minden kedves szülőt, nagyszülőt, családtagot rendezvényünkre.

Az Inotai Diákönkormányzat nevében minden résztvevőnek jó szórakozást kívánunk!

Szeretettel várjuk a gyerekeket és Önöket!

 

DÖK