Digitális munkarend – 2020. március 16. – új információk

Tisztelt Szülők!

Amint arról már Önök is bizonyára értesültek, a Kormány az iskolákban új, tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött. Ennek értelmében március 16-ától tilos a tanulóknak oktatási céllal az iskola látogatása. Ez nem rendkívüli szünetet jelent, hanem azt, hogy a tanulók  otthoni felügyelet mellett, önállóan tanulnak, a pedagógusok támogatásával. A pedagógus támogató, motiváló, irányító szerepe személyes (közvetlen fizikai) kapcsolat nélkül kell, hogy megvalósuljon. A továbbiakban elsősorban a digitális technika segítségével támogatjuk a diákok önálló tanulását. A kapcsolatfelvételről és a részletekről, a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket, amihez kérem, hogy folyamatosan figyeljék a Kréta ellenőrzőben megjelenő információkat, az iskola honlapját és facebook oldalát.

Kérjük, hogy azok a szülők, akik nem tudják megoldani gyermekük felügyeletét és erre alapos indokuk van, azt legkésőbb március 16-án 11.00 óráig jelezzék az iskolának. Az alábbi elérhetőségek valamelyikét használva: Kréta felületen küldött üzenet, telefon: 88/587-720, e-mail: iskola.inotai@gmail.com. Alapos indok, ha a szülők a járvány kezelésével kapcsolatos területen dolgoznak, vagy közfeladatot látnak el. A gyermekek felügyelete 8.00-17.00 óra között oldható meg, abban az intézményben, amit az adatok összesítése után a fenntartó tankerület kijelöl.

Felhívjuk továbbá szíves figyelmüket arra is, hogy a járvány terjedésének megfékezése érdekében a tanulóknak otthon kell maradni, mert tovább gyorsíthatja a járvány terjedését, ha napközben találkoznak ismerőseikkel, osztálytársaikkal. Mindannyiunk felelőssége, hogy ne alakuljon ki súlyosabb helyzet és ne kelljen még szigorúbb rendelkezéseket hozni.
Megértésüket és támogatásukat köszönjük.
Tisztelettel:
Az iskola vezetősége