Beiratkozás 2021/22-es tanév

Beiratkozási tudnivalók szülőknek 2021.

TISZTELT SZÜLŐ/ TÖRVÉNYES KÉPVISELŐ!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzetre való tekintettel a 2021/2022. tanítási évre történő általános iskolai beiratkozás során nemcsak személyes, hanem online úton is lehetőség van beíratni a tanköteles korba lépő gyermekét. Kérem, hogy lehetőség szerint az online beiratkozást részesítsék előnyben!

Akár körzetes, akár nem körzetes iskolába kívánja beíratni gyermekét, mindenképpen jelentkeznie kell az általános iskolánál, amely jelentkezés a fent jelzett online módon vagy személyesen történhet meg.

 

 

Ez a következőképpen alakul iskolánkban:

 

 

 

 

 

Telefon:

Email:

 

Várpalota, 2021. 03.31.

Tavaszi Rita
tagintézmény-vezető

Tisztelt Szülők!

Az Inotai Tagiskola beiratkozási körzetébe tartozó településrészek listáját a lenti linken tekinthetik meg.

Tisztelt Szülők!

Az alábbi linken olvashatják a Veszprémi Tankerületi Központ illetékességi területén működő általános iskolákba történő beíratásról szóló hirdetményt.

Tisztelt Szülők!

 

A Nkt. 50. § (7) bekezdése alapján beiratkozásra a  2021/2022. tanév első évfolyamára 2021. április 15-én és 16-án  lesz lehetőség.

A 19/2021. (III:10.) EMMI határozat értelmében a beiratkozás a szokásos rendben történhet meg, de a szülő elektronikus úton is intézheti a folyamatot.

A beiratkozás alkalmával nyilatkozatot fogunk kérni arról, hogy a tanuló igényel-e napközit (ezen a későbbikeben lehetséges a változtatás), továbbá jelezni kell azt is, hogy a szülő gyermeke számára etika vagy hittan oktatást (katolikus, református, evangélikus, Hit Gyülekezete) igényel-e. A hittan vagy etika oktatás egész tanévre vonatkozik, ezen évközben változtatni nem lehet.

A további tudnivalókról – a járványhelyzet alakulását figyelemmel kísérve – a későbbiekben részletes tájékoztatást nyújt az intézmény.

Tisztelettel:
Tavaszi Rita
tagintézmény-vezető