2019.

2019. július

Kedves Oldallátogató!

Vége a tanévnek, és mint mindig, most is összegyűjtöttük, hogy mi is történt a második félévben, íme:

vonalválasztó

2019. június

Kedves Oldallátogató!

Múlt heti MŰVÉSZETI EFOP táborunkban a 2. és 4. osztályos diákok vettek részt, témánk a DRÁMAJÁTÉKTÓL A BÁBSZÍNHÁZIG volt.
Első nap Az öreg halász és a felesége című történettel ismerkedtünk meg, ehhez kapcsolódóan agyaghalakat formáztunk, majd felakasztottuk a kívánságfára a saját kívánságainkat.
Kedden délelőtt Zircre látogattunk, ahol mézeskalácsot sütöttünk, nemezeléssel nyakláncot készítettek táborozóink. A nap további részében tengeri élőlényeket öntöttünk gipszből, majd az iskola új hangszereivel örömzenéltünk kívánságfánk alatt.
A szerdai napon síkbábokat készítettünk, halász vászontáskát díszítettünk textilfestéssel, ezután a Fenyves-tóhoz kirándultunk, hogy megfigyeljük a vízpart élőlényeit.
Csütörtökön ellátogattunk a Thury-várba. Visszaérve kifestettük agyaghalainkat, gyöngyből nyakláncot, halmedált fűzhettek a gyerekek.
A tábor zárásaként elkészítettük a délutáni bábelőadásra a háttereket, majd csapatonként elbáboztuk a feldolgozott mesét.
Vidám, tartalmas hetet zártunk, szép élményekkel gazdagodtunk.

vonalválasztó

2019. június

Kedves Oldallátogató!

Ha június, akkor ballagás. Idén is elrepült iskolánkból egy osztály, akiknek ezúton is sok sikert kívánunk további tanulmányaikhoz!
Hiányozni fogtok, visszavárunk Benneteket!

vonalválasztó

2019. június

Kedves Oldallátogató!

A második  osztály kirándulni ment Várpalotára. A Molnár Mária Szociális Szövetkezetet látogatták meg, és fagyiztak, játszottak egyet. Jól sikerült a kirándulás!

vonalválasztó

2019. június

Kedves Oldallátogató!

Ahogy minden évben, idén is jutalomkiránduláson vehették részt azon tanulóink, akik tanév közben tanulmányi-, sport-, és/vagy énekkari tevékenységükkel kivívták társaik és pedagógusaik elismerését. Idén a jutalom egy szuper pápai fürdőzés volt!

vonalválasztó

2019. június

Kedves Oldallátogató!

Zsuzsa néni a héten minden osztállyal langallót sütött! Mindenki nagyon ügyes volt és isteni finomak voltak a langallók. A gyerekek és a pedagógusok is élvezték a  közös munkát!

vonalválasztó

2019. június

Kedves Oldallátogató!

“Ne mondjátok, hogy a haza nagyobbodik.
A haza, a haza egyenlő volt mindig
ezer év óta már, és mindig az marad,
mert nem darabokból összetákolt darab:
egy test a mi hazánk, eleven valami!
Nem lehet azt csak úgy vagdalni, toldani.”

A Nemzeti Összetartozás Napját ünnepeltük az iskolánkban a trianoni békeszerződés 99. évfordulóján. A színvonalas műsort köszönjük Holdosi Piroska tanárnőnek, és a 6. osztálynak!

vonalválasztó

2019. június

Kedves Oldallátogató!

Alapítványunkhoz beérkező Dr. Opsitos István részönkormányzati képviselő támogatása révén, a Családi napunkra 7 db focilabdát vettünk, melyeket a kapura rúgó versenyen használhattak a gyerekek először.

vonalválasztó

2019. május

Kedves Oldallátogató!

Idén is lezajlott a városi pedagógus-napi ünnepség, melyen kitüntetést kapott két kollégánk is! Gratulálunk nekik! Kati néninek sok szép, egészséges és nyugalmas nyugdíjas évet, Széplaki tanárnőnek pedig további eredményes tanítást kívánunk!

vonalválasztó

2019. május

Kedves Oldallátogató!

Kirándul az első és a második osztály! Az ajkai Nomádia parkban voltunk, ahol kipróbálhattunk régi fegyvereket (például íjat), és bemutató kovácsoláson vehettünk részt. Természetesen minden mást is felfedeztünk! Elfoglaltuk a várat, célbadobtunk több helyen, kalóztámadásban vettünk részt, kötélhintán csúsztunk, labirintusból találtunk ki és megmasszíroztuk a lábunkat a mezítlábas parkban. Egy élmény volt! Reméljük, mindenki nagyon jól érezte magát! Köszönjük a szervezést Réka néninek!

vonalválasztó

2019. május

Kedves Oldallátogató!

2019. május 18-án az Inotai Tagiskola megtartotta hagyományos családi napját. A program változtatos volt, hiszen a gyerekek és az érdeklődő szülők egy teljesítménytúrán és pályázatos programzárásokon vehettek részt.  A Nemzeti Tehetség Program támogatásával megvalósult szakkörök zárásaként a sakkosok állomásokon adtak feladatot, a háztartási mindentudó szakkörösök pedig bemutatták, mit is tanultak eddig. A nap finanszírozását a Bethlen Gábor Alapítvány és a Nemzeti Együttműködési Alap, az Inotai Iskolásokért Alapítvány segítette. A gyerekek ugrálóvárazhattak, trambulinozhattak, bohóc előadást láttak. A hangulatot emelték a vásárosok és a hüllő-kiállítás. Köszönjük mindenkinek a részvételt, támogatást! Találkozunk jövőre ugyanitt!

vonalválasztó

2019. május

Kedves Oldallátogató!

Az Elsősegélynyújtás Oktatásáért Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat által meghírdetett Elsősegély-ismereti Verseny országos döntőjébe jutott be 6. és 8. osztályos csapatunk. Május 17.-én rendezték a kisebbek számára a döntőt Budapesten, iskolánkat Török Nikolett, Széplaki Álmos Attila és Sajtos Zoltán képviselte. A színvonalas, és egyáltalán nem könnyű versenyen diákjaink ügyesen helytálltak, s bár dobogósok ugyan nem lettek, de sok tapasztalattal, jókedvvel tértek haza. 8. osztályos elsősegélynyújtóink: Gáspár Antónia, Lakó Mihály Attila és Vulevity Milovan Viktor. Pontszámaik alapján ők is bejutottak az országos döntőbe, de sajnos nem tudnak rajta részt venni. Sebaj, hamarosan itt a Vöröskeresztes Elsősegélynyújtó Verseny megyei fordulója, ahol ők is megmérettethetik tudásukat.Felkészítő: Széplaki Magdolna tanárnő. Ezúttal is szeretnénk köszönetet mondani az Inotai Iskolásokért Alapítványnak, hiszen nemcsak a versenyre való regisztrációt, de a csapat utazását is támogatta!

vonalválasztó

2019. május

Kedves Oldallátogató!

Május 10-én, a mentők születésnapján, a várpalotai mentőállomás az idei évben is szinte már hagyományként megnyitotta kapuit a gyerekek előtt. Természetesen mi sem maradhattunk ki e jeles eseményből, kis csapatunk is ellátogatott az állomásra, ahol öt állomáson ismerkedhettek a mentők munkájával.

vonalválasztó

2019. május

Kedves Oldallátogató!

A Megyei Magasugrás Diákolimpiára páran sikeresen kvalifikálták magukat a területi selejtezőn. Most Veszprémben a megyei döntőben Marosi Dzsenifer 3. helyezést ért.
Iskolánkat még ezen a verseny Mészáros Barnabás, Márcsik Levente és Kolki Áron képviselte, de ők most sajnos lemaradtak a dobogóról. Gratulálunk Dzseninek a szép eredményhez! Hajrá Inota!

vonalválasztó

2019. május

Kedves Oldallátogató!

46 diák jelentkezett a felhívásra, hogy Kodály Zoltán daljátékát, a Háry Jánost szeretné megnézni az Erkel Színházban. Május 3-án útra keltünk, a vonatozás után felsétáltunk a Szentháromság térre. Gyönyörű volt a panoráma! Ezután metróval közelítettük meg a színházat. Néhány diák elmondta, most utazik először ilyen járművön. Az előadás kicsit hosszú volt, de türelemmel végighallgatta mindenki. A Kossuth téren hajóra szálltunk, és az Erzsébet hídig lehajóztunk. Nagy élmény volt mindenki számára! Ezután páran megrémültek, mert a Gellért hegy tetején levő Szabadságszobor volt a cél. Sok-sok lépcső vezetett fel. Megizzadva, elfáradva értünk a csúcsra. Budapest teljes terjedelmében a lábaink előtt hevert. Úgy gondolom senki sem bánta meg, hogy részt vett ezen a mozgalmas, élményben gazdag kiránduláson.

vonalválasztó

2019. április

Kedves Oldallátogató!

“Idén is megrendezték az Inotai Tagiskola kulturális bemutatóját a Jó Szerencsét Művelődési Központban kedd délután.  Az eseményen az érdeklődők megtekinthették a 2-8. osztályos gyerekek előadásait. Volt aki mesét mondott, énekelt, zongorázott, de volt olyan produkció is, ahol egy egész osztály szerepelt. Az intézmény célja, hogy ezzel a rendezvénnyel megtanítsa a diákokat szerepelni és megmutathassák a gyerekek szüleiknek tudásukat.” (HírCentrum)

vonalválasztó

2019. április

Kedves Oldallátogató!

Sportos felsőseink most éppen magasugró diákolimpia területi döntőjén jártak, nem is eredménytelenül. A Nepumuki iskolában rendezett versenyen 2. helyezést ért el Mészáros Barnabás, szintén 2. helyezett lett Marosi Dzsenifer, 1. helyezést ért el Teslér Henrietta és Kolki Áron. Gratulálunk! Hajrá Inota!

vonalválasztó

2019. április

Kedves Oldallátogató!

Április 26.-án rendezték meg Seregélyesen az “Indulj el egy üton…” Természetismereti Turisztikai Vetélkedő Országos Döntőjét, ahol két kategóriában öt csapatunk vehetett részt. A dobogóra ugyan nem állhattak fel, szépen teljesítettek, este fáradtan, de élményekkel tele érkeztek haza. A csapatok: 5. osztály: Máté Míra, Bodrogi Dóra, Petter Bianka, Könczöl Tamara, 6. osztály: Széplaki Álmos Attila, Földesi Péter Ádám, Magán Márk, Szlávik Melodi Dorkas, 7. osztály: Kolki Áron, Kovács Richárd, Kincses Benjamin, Dániel Roland, 8. osztály: Gáspár Antónia, Boncz Angéla, Potó Viktória, Lovászy Dominik, valamint Vulevity Milovan Viktor, Lakó Mihály Attila, Nemes Simon Bálint. Felkészítő: Széplaki Magdolna tanárnő. Külön köszönet az Inotai Iskolásokért Alapítványnak, hogy támogatta a gyerekek döntőre utazását!

vonalválasztó

2019. április

Kedves Oldallátogató!

Első és második korcsoportnak rendezett atlétika diákolimpia  területi selejtezőn iskolánk alsós gyerekekből álló csapata is részt vett. Futásban, váltó futásban , távolugrásban és kislabda hajításban mérték össze tudásukat a fiúk és lányok. Bár – az erős mezőny miatt - érem nem született, a gyerekek szép eredményeket hoztak iskolánknak. Gratulálunk minden résztvevőnek! Hajrá Inota!

vonalválasztó

2019. április

Kedves Oldallátogató!

IV. korcsoportos atlétikásaink azzal zárták a szünetet, hogy egy jót versenyeztek, aminek az eredménye sok-sok nyakba akasztott érem lett. Pontosabban: Marosi Dzseni távolugrás 2. hely, Lovászy Dominik 1500 m-en 2. hely, Kolki Áron 300 m-en 1. hely,  Márcsik Levente kislabda hajításban 2. hely, 4 x 100-as váltó (Kocsis Máté, Lovászy Dominik, Kolki Áron, Nemes Simon Bálint ) 1. hely, ugyanez a csapat 4 × 1000-m-es váltóban 2. helyen végzett! Gratulálunk! Hajrá Inota!

vonalválasztó

2019. április

Kedves Oldallátogató!

Április 17-én ünneplőbe öltözött diákok sokasága töltötte meg a Jó Szerencsét Művelődési Központ színháztermét. A Ney Dávid kórushangversenyen 9 gyerekkórus lépett színpadra, majd 3 felnőttkar. Iskolánk kórusa kitett magáért – igényes, tiszta, felszabadult éneklésével a nézők tetszését elnyerte.

vonalválasztó

2019. április

Kedves Oldallátogató!

Magyarországon 2001 óta április 16-a a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja. Nyolcadikosaink tolmácsolásában iskolánk is megemlékezett.

vonalválasztó

2019. április

Kedves Oldallátogató!

Hamarosan itt a húsvét, úgyhogy a mai napon egy kis ráhangolódás zajlott a suliban: Atti bácsi tojásvadászatot szervezett a gyerekeknek.

vonalválasztó

2019. április

Kedves Oldallátogató!

Az idei évben is megrendezésre került a BM OKF felmenő rendszerű országos katasztrófavédelmi ifjúsági verseny. Iskolánk 8.osztályosokból álló “Inotaisuli” csapata sikerrel továbbjutott a járási fordulón, a kirendeltségi (gyakorlati) fordulón pedig negyedik helyezést ért el. Gratulálunk a csapatnak! Csapattagok: Gáspár Antónia, Vulevity Milovan, Lovászy Dominik és Nemes Simon Bálint. Felkészítő: Széplaki Magdolna tanárnő.

vonalválasztó

2019. április

Kedves Oldallátogató!

A dicsőségfalra márciusban ki tudtuk írni azt az örömteljes hírt, hogy 6. osztályosainkból alkotott “Ollé, dől a lé!” csapat bekerült a K&H Vigyázz, kész, pénz! elnevezésű verseny regionális döntőjébe, melyet Zalaegerszegen rendeztek meg. Ezen a megmérettetésen a csapat az 5. helyen végzett. Gratulálunk nekik is és Zsuzsa néninek is az eredményes felkészítésért! Hajrá Inota!

vonalválasztó

2019. április

Kedves Oldallátogató!

II. korcsoportos labdarúgó csapatunk a mai napon a városi Labdarúgó Diákolimpián az előkelő 3. helyezést érte el! Gratulálunk a fiúknak, csak így tovább! Hajrá Inota!

vonalválasztó

2019. április

Kedves Oldallátogató!

Iskolánkba sok tehetséges, ügyes kezű gyerkőc jár, és tehetségüket igyekszünk is képezni, fejleszteni, megmutatni, amire az egyik legjobb módszer a versenyeken való részvétel. Legutóbb a Tury vár hirdetett rajzversenyt az autizmus világnapja alkalmából. A megmérettetésen két diákunk: Varga Fruzsina és Potó Viktória munkáját is díjjal jutalmazták! Gratulálunk a lányoknak! Hajrá Inota!

vonalválasztó

2019. április

Kedves Oldallátogató!

A Várkeri – Inota – Vásárhelyi iskolák közös csapata a IV. korcsoportos fiú Kézilabda Diákolimpia Területi Döntőjében arany érmet szerzett, és egyben jogot a Megyei Döntőn való részvételre.

vonalválasztó

2019. április

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk szervezésében útjára indult egy régi-új városi verseny, aminek új köntösbeli neve NET lett, mint Nettel Elbánó Tanulók tudásbajnoksága. Az eseményre 5 iskolából érkeztek 3 fős 8. osztályos tanulókból álló csapatok. A jó hanuglatú versenyen végül a Vásárhelyi András Iskola diákjai diadalmaskodtak, hajszállal végeztek a többiek előtt. Gratulálunk minden résztvevőnek! Jövőre visszavárunk minden iskolát! ;)

vonalválasztó

2019. március

Kedves Oldallátogató!

“Pályatársak, barátok, valamint volt tanítványok emlékeztek pénteken a Várpalota Városért érdeméremmel kitüntetett pedagógusra, Likó Péterre az Inotai Tagiskolában.

Az tanintézmény közelmúltban elhunyt egykori igazgatójának életútjára Móra-Varga Zsuzsanna, a tagiskola jelenlegi vezetője emlékezett. Az elhunyt akaratának megfelelően nem búcsúztak el tőle, csupán csak a szeretet hangján emlékeztek rá. Az emlékmozaikok között vetített képek és videó összeállítás elevenítette fel az iskolát 2001-2007 között igazgató „Péter bá” életének fotókon megörökített egy-egy pillanatát. Az ünnepséget követően az intézmény udvarán – melynek arculatát még Likó Péter alapozta meg – Campanari-Talabér Márta polgármester jelenlétében egy páfrányfenyőt ültettek el a feledhetetlen kolléga, barát és tanár emlékére.” (HírCentrum)

vonalválasztó

2019. március

Kedves Oldallátogató!

Elsősegélynyújtó csapatunk márciusban a várpalotai Mentőállomáson járt, ahol ezúttal Munkácsi Zsolt segítségével a mentőautók felszerelésével ismerkedhettek meg . Bepillantást nyerhettek a legújabb típusú mentőautóba is, kipróbálhatták a hordágykocsit, és természetesen minden egyéb kérdésükre is választ kaptak. Ezúton is köszönjük a segítséget Zsoltnak, és a Mentőállomás többi dolgozójának!

vonalválasztó

2019. március

Kedves Oldallátogató!

Nyolcadikosaink március 27-i óráit – Szabóné Dudás Valéria tanárnő szervezésének köszönhetően – kihelyeztük Budapestre, ahol először a Hadtörténeti múzeum állandó kiállítását tekintették meg, majd egy várnegyedi séta után meglátogatták a Leonardo da Vinci kiállítást, ahol a mester művészeti és tudományos munkálkodásának eredményeit is szemügyre vehették diákjaink.

vonalválasztó

2019. március

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk ötödikesei március 22-én a Városi Könyvtárban megtekintették a Petőfi Irodalmi Múzeum vándorkiállítását a Pál utcai fiúk című könyvről.

vonalválasztó

2019. március

Kedves Oldallátogató!

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is csatlakoztunk a TeSzedd! akcióhoz. Minden szükséges hozzávalót megkaptunk időben. Iskolánk közel 160 tanulója tanáraik segítségével kesztyűt és zsákot ragadott, és hozzálátott a környék megtisztításához. Mivel a héten több projekt is futott egyszerre, most nem egyszerre indult mindenki, hanem keddtől csütörtökig osztályonként, külön beosztás szerint. Sajnos mindig bőven van mit összegyűjteni, de a gyerekek ettől függetlenül élvezték a szemétszedést, és büszkék voltak, hogy milyen szépen sikerült megtisztítaniuk a területet.

vonalválasztó

2019. március

Kedves Oldallátogató!

Tavalyelőtt jártak már tanulóink a “Tiszán innen, Dunán túl” országos minősítő népdaléneklési versenyen. Ebben az évben ismét volt tanulónk a résztvevők között!

vonalválasztó

2019. március

Kedves Oldallátogató!

Iskolánkat 4 tanuló képviselte az ösküi kistérségi Tasner Antal Népdaléneklési Versenyen. Felsős tanulóink közül Köncöl Tamara, Péter Lili és Szlávik Melodi kaptak emléklapot szép szereplésükért. Az alsó tagozatosok versenyében Rosta Roberta 3. osztályos tanulónk III. helyezést ért el. Szívből gratulálunk, büszkék vagyunk a lányokra!

vonalválasztó

2019. március

Kedves Oldallátogató!

“Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc Magyarország újkori történetének meghatározó eseménye, a nemzeti identitás meghatározó alapja. A 171 évvel ezelőtti eseményeket Inotán is felidézték péntek délután.

Ünnepi beszédet Dr. Opsitos István önkormányzati képviselő mondott, majd a Várkerti Általános Iskola Inotai Tagiskolájának 5. osztályos tanulói adtak az alkalomhoz illő műsort.” (HírCentrum)

vonalválasztó

2019. március

Kedves Oldallátogató!

A hagyományokhoz híven az ötödik osztályosok készültek március 15-ére. Az ünnepi műsorukat az iskolában és az inotai Faluházban is előadták.

vonalválasztó

2019. március

Kedves Oldallátogató!

Még kicsit hűvös van, de a márciusi nap már kicsalogatja tanulóinkat a szabadba, és még sportolásra is ráveszi őket. Egy nagyobb létszámú csapattal Hajas tanár úr vezetésével mezei futóversenyen vettek részt! Minden indulónak gratulálunk! Eredmények a Dicsőségfalon! Hajrá Inota!

vonalválasztó

2019. március

Kedves Oldallátogató!

A mai napon az utolsó Iskolanyitogató programunkon vehettek részt leendő elsőseink. Verebné Hegedüs Rita és Holdosi Piroska tanítónénik vezetésével dalolva meneteltek, majd matematikai feladatokban ügyeskedhettek a gyerekek.

vonalválasztó

2019. március

Kedves Oldallátogató!

Kedd délutánonként a 7. és 8. osztály testnevelés óra keretében rója a köröket a jégpályán.

vonalválasztó

2019. március

Kedves Oldallátogató!

2019. március 4-én iskolai versmondó versenyt rendeztünk. A megmérettetésre majdnem 30 diák készült fel, minden osztályból. Idén Kányádi Sándor, Weöres Sándor, Radnóti Miklós és Ady Endre versei közül kellett választani. A zsűri két kategóriában hirdetett győztest: Szikszay Olivér (4.o.) és Vulevity Milovan (8.o.) képviseli iskolánkat a pénteki városi szavalóversenyen. Köszönjük a sok szép szavalást, a tanárnőknek a felkészítést, Vámosné Gönczöl Gyöngyinek az elnöklést.

vonalválasztó

2019. február

Kedves Oldallátogató!

A kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja megtartását a Magyar Köztársaság Országgyűlésének 2000. június 13-án elfogadott határozata rendelte el. Azóta minden év február 25-én tartják országszerte – és tartottuk iskolánkban mi is– a megemlékezést annak emlékére, hogy Kovács Bélát, a Független Kisgazdapárt főtitkárát 1947-ben ezen a napon jogellenesen letartóztatták és a Szovjetunióba hurcolták. A múlt felidézése mellett kegyelettel emlékezünk mindazokra, akik áldozatul estek a kommunista diktatúráknak: akiket megfosztottak életüktől, akiket bebörtönöztek, táborokba hurcoltak vagy internáltak, de családjaikra, szeretteikre is, akiket a kommunista rezsim meghurcolt és kiszolgáltatott.
Az ünnepi műsort a 7. osztály adta, felkészítőjük Széplaki Magdolna tanárnő.

vonalválasztó

2019. február

Kedves Oldallátogató!

2019. február 22-én délután újra farsangolt az inotai iskola. Az alsósok zöme színes maskarába bújt. A felsősök közül csak néhányan voltak ilyen bátrak, de megérte, nagy sikerük volt! Az ötletesebbnél ötletesebb jelmezesek felvonulása után a tanárok produkciója következett. József Attila Altatójának farsangi változata mindenkit megnevettetett.

Zene, tánc, tombola, táncos játékok szórakoztatták a gyerekeket, aki pedig nyugodtabb környezetre vágyott, a játékszobában tehette próbára ügyességét, vagy a büfében válogathatott a finom falatok közül.

Hálásan köszönjük a szülőknek az isteni süteményeket, felajánlásokat és mindennemű segítséget. Külön köszönet Molnárné Dinának, aki a DÖK javára gyűjtött nagy összeget a mulatságon adta át.

Íme, a képes beszámoló!

vonalválasztó

2019. február

Kedves Oldallátogató!

Minden tanévben vannak kiemelkedően fontos versenyek, ezek közé tartozik a Zrinyi matekverseny is. Íme egy cikk az ide részvételünkről:

vonalválasztó

2019. február

Kedves Oldallátogató!

A februári ovi-sulit egy játékkal indítottuk, ahol nagyon kellet figyelni, hogy éppen kinek a kezében bújt el az az állat. Utána Csupeczné Horváth Réka néni és Holdosi Piroska néni segítségével képzeletbeli zoknikat párosítottunk. Ezeket fel is csipeszeltük egy szárítókötélre. A kemény házimunka után jöhetett pihenésképpen egy kis színezés. Az elkészült szívecskéket nyakláncként haza is vihették. Örülve az ajándéknak, vidáman mentek haza a gyerekek.

vonalválasztó

2019. február

Kedves Oldallátogató!

Iskolánk hagyományos angol versenyét 2019. február 11-én rendeztük meg. 19 felsős diák 5 csapatban mérte össze a tudását. Kommunikációs, szövegértèsi, kiejtési és egyéb kreatív feladatokkal várták őket a szervező angolos tanárok.

vonalválasztó

2019. január

Kedves Oldallátogató!

Lezártuk az első félévet, ilyenkor számba vesszük mi is történt az elmúlt hónapokban:

vonalválasztó

2019. január

Kedves Oldallátogató!

Január 22-én iskolánk is megünnepelte a magyar kultúra napját. A Faller Jenő SZKI Duende Színjátszóköre mutatott be egy színvonalas műsort Ady Endre életéről, versein keresztül. Köszönjük nekik az élményt, és a szervezést Vali néninek és Verebné Rita néninek!

 

vonalválasztó

2019. január

Kedves Oldallátogató!

Január 21-22-én az inotai iskolások is megcsodálhatták, illetve megvásárolhatták az ásványokat. Minden osztály részt vett Imre bácsi különleges, ásványokról szóló bemutatóján. A meghirdetett rajzversenyre sok pályamunka érkezett, a legszínvonalasabbak jutalmat hoztak a készítőiknek. Jövőre is szeretettel várjuk!

vonalválasztó

2019. január

Kedves Oldallátogató!

Január 17-én eljött a második iskolanyitogató alkalma. A leendő kis elsősök nagyon izgatottak voltak, csakúgy mint a szüleik. A tanító nénik szeretettel fogadták őket.  A gyerekek találós kérdésekre kereshették a válaszokat, hóembert alkottak. Végül pedig rendhagyó testnevelés órán vettek részt, ahol az Alapítvány által frissen átadott fitballokat is kipróbálhatták.

vonalválasztó